Cadeaus om een Geboorte nóg Specialer te Maken

Een geboorte is van zichzelf al een zeer vrolijke en bijzondere gebeurtenis. Vaak wordt er verwacht dat er een cadeautje wordt gegeven wanneer de kraamvisite de nieuwe aanwinst komt aanschouwen. Als kraamvisite wil je natuurlijk een zo origineel en speciaal mogelijk cadeau geven. Maar voor de ontvangers is het ook erg fijn dat dit cadeau een praktische waarde heeft.

Knuffeldoekjes

Een Knuffeldoekjes is onmisbaar voor iedere baby. Knuffeldoekjes zijn heerlijk om mee te knuffelen, slapen, tutten, spelen of troosten. Daarom is dit ook een leuk en functioneel cadeau om te geven wanneer je op kraamvisite gaat. Knuffeldoekjes zijn er in veel verschillende soorten en maten. Je hebt dus zeker de mogelijkheid om het doekje te personaliseren en het nog bijzonderder te maken.

Knuffels

Knuffels kunnen een zeer rustgevende werking hebben op pasgeboren baby's. Zij voelen zich namelijk veilig in het bijzijn van deze knuffels. Daarnaast vinden baby's het leuk om met de knuffels te spelen en naar te kijken.

Misschien de belangrijkste functie van knuffels is dat het het de moeder van de baby vervangt. Dit komt voornamelijk door de geur die de knuffel met zich meedraagt. Het doet de baby denken aan zijn of haar moeder. De meeste baby's worden daarom rustig wanneer ze iets bekends bij zich dragen. Kortom, knuffels zijn erg leuk en praktisch om te geven bij de geboorte van een kind.

Slabben

Een slab is een erg leuk cadeau om te geven. Aangezien baby's nog niet goed kunnen eten en veel knoeien, is het ook een zeer praktisch cadeau. Er bestaan verschillende soorten slabbetjes in vele soorten, formaten, kleuren en opdrukken. Je kunt er dus gemakkelijk een leuke tekst op laten drukken zodat het cadeau nog persoonlijker wordt.

 

naamkado - babykadowinkel.nl