Games & Spellen

De Nieuwste Games en Spellen Geven als Leuk Cadeau

Er zijn veel verschillende soorten gezelschapsspellen en games op de markt. Deze zijn natuurlijk erg leuk om cadeau te doen als de ontvanger het leuk vindt om te gamen of spelletjes te spelen.

Geschiedenis van Spellen en Games

Games en spellen hebben een rijke geschiedenis. Hier kan je meer lezen hoe games en spellen zijn ontstaan en welke ontwikkelingen zij hebben doorgemaakt.

Gezelschapsspellen

De eerste tekenen van het bestaan van gezelschapsspellen zijn gevonden in Egypte. Het oudste spel is het Mancala spel, hier werden zaadjes gestrooid en geteld. In het begin werd dit op een zandgrond gespeeld, maar later werden er spelborden gemaakt die het spelen gemakkelijker maakte. In de loop van de geschiedenis werden er steeds vaker spellen ontwikkeld. Er kwam dus ook een steeds uitgebreider aanbod. De meeste spellen die wij nu kennen, zijn ontwikkeld in de 20e eeuw en zijn sindsdien hetzelfde gebleven.

Videogames

Videogames zijn ontstaan in 1958. In dit jaar werd de eerste game “Tennis for Two” geïntroduceerd. Deze game kon alleen gespeeld worden op open dagen van de kerncentrale Brookhaven National Laboratory in New York. Ongeveer 4 jaar later werd het tweede spel beschikbaar gemaakt voor studenten op de universiteiten in de VS. Omdat deze spellen niet beschikbaar waren voor het brede publiek, wisten veel mensen nog niet af van het bestaan van videogames.

Vervolgens werd de game “Pong” geïntroduceerd. Deze game was wel beschikbaar voor het brede publiek en hiermee werd de opkomst van de games pas echt gestart.

Games of Spellen Cadeau Doen

Een game of spel is het perfecte cadeau voor iemand die hier fan van is. Er worden vaak nieuwe games en spellen uitgebracht en hierdoor blijft het aanbod sterk groeien. Er is dus altijd wel een nieuwe game of spel die helemaal geschikt is om cadeau te doen. En je kunt heel gemakkelijk speelgoed online kopen via een keur aan leuke internet shops. Vaak met een leuke korting.


Laatst gewijzigd: 2021-03-03 15:24:48